č. 3

č. 3

Anotace: čti

Ve studu se vznáším
horkým voskem políváš mi kůži
to jsou oni, to jsou muži
tváří se mi být vším
Rozžhavená kapka slzy vypaluje propast
tam kde měl stát most
v labirintu mých muk, stálost
je to peklo, láska, neukojená slast
lháři
Autor přezdívka, 20.06.2010
Přečteno 257x
Tipy 8
Poslední tipující: al-pacino, bloodysunset, JohnyD., Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí