č. 5

č. 5

Anotace: čti

ale no tak - Pánové!
nezírejte na mě a raději pojďte tančit na stole
pozvěte mě na dalšího panáka
kdo se fláká
ten nic nemá
noc je přeci krátká...

ale no tak - Muži!
proč se každý kolem mě jen tiše plíží??
no tak řekněte že mi to sluší
že nemám v očích vepsanou svou duši
pošramocenou
vždyť byli jste jako upíři...

ale no tak - hej Ty! (jak že se jmenuje??..)
nikam neutíkej a sladce mě hlaď
ať mám aspoň těch pár chvilek pocit
že má mě někdo rád
jak já miluji Váš soucit
ach...

ale no tak - hej Ty! (jak že se jmenuji??)
neutíkej, kůži si nesvlíkej
chci se tě dotýkat - podívej!
mně nemusíš nic vysvětlovat, mně nemusíš se stydět
já podívám se do zrcadla
a chci Tě zase vidět

ale no - tak se klidně schovávej
šanci mi nedávej
ty snad myslíš, že budu čekat?
já vím, že je to jen tak na oko
že musím ujít cestu hodně hodně daleko
mám se toho lekat??

ale no dyť jo
říkala jsem to přeci
před sebou nemůžeš nikdy utéci
a tak si ruce podáme, dlaněmi se zahřejeme
už se nehledáme
už se máme


ale no tak - ty, blíženče
já šla přes poušť, hory, oceán
já už vím, jaké to je být sám
celí se propleteme, tak přistup blíže
pro nás tady není zemská tíže
už se nepustíme...
a půjdeme spát
.
Autor přezdívka, 21.06.2010
Přečteno 249x
Tipy 13
Poslední tipující: 4LJFilip, al-pacino, J.U. Ray, bloodysunset, JohnyD., Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí