Modrá

Modrá

Anotace: o někom

Miluju moře
nikdy jsem u něj nebyla,
stejně tak nebe,
po kterém bych letěla.

Mám k němu blízko
tou láskou co cítím
tím neštěstím co vnímám.

Chci tu modrou mít,
mohla by mě modrá chtít?
Udělám všechno – budu ji nosit,
svůj nynější vztah sekačkou kosit.

Už je mi to všechno jedno,
na ničem jiném nezáleží,
proč toužím míti modrou lásku,
když ta právě mi nenáleží?

Modrý oči ty já nemám,
někdo ale jo,
někdo si ze mě srandu dělá
a já trpím- pane jo. :-D

Snad se porvu s osudem,
který mi byl dán,
snad nestanu před soudem
za čin, který vykonám.

Ach, nedá se to vydržet,
modrá lásko chtěj mě víc,
snaž události se pozdržet
a vystřel mě na měsíc.

City, jenž mi byly dány,
já jsem cítit nechtěla,
kazí mi tím všechny plány,
kéž bych srdce neměla.

Trochu možná přeháním,
modrou vidím dokonale,
modrou dneska uháním,
toužím po ní neskonale.

Proč se rovnou nezeptat,
jak to, že jí nemůžu mít?
Chci se nechat nezdeptat
a nejen modře snít.

Ať je modrá jakákoliv,
toužím býti s ní,
dám za modrou hned cokoliv,
chci ji - chci ji mít!

Původně ta modrá barva
měla patřit kamarádce,
dřív než na ni zapomněla,
ochutnala jsem ji sladce.

Měla jsem k ní krásně blízko,
a doufám že ještě budu mít,
jinak moje srdce bude nízko,
rozkládat se a hnít.


21. 6. 2010
Autor Grizzzelda, 22.06.2010
Přečteno 241x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí