Osmý den v týdnu

Osmý den v týdnu

Anotace: co všechno se děje v tento vysněný den...:-D

Je to skoro k nevíře
Pohané zapalují ohně
církev se topí ve zlatě

...osmý den v týdnu

Je to osmička,
která dusí
svazuje pouty lásky
homosexuální páry

...osmý den v týdnu

Jsou to spojené okovy
ten den se táhne
jako když se vězeň
plahočí s tímto
těžkým břemenem na nohou

...osmý den v týdnu

toho dne se osmička
stane nechutí sebevrahů
ten den patří nám všem,
ale osmiletým dětem především

ten vysněný osmý den
Autor Tomáš Přidal, 22.06.2010
Přečteno 255x
Tipy 13
Poslední tipující: hašlerka, Niky88, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Žqáry, Sweet KiWi, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí