Mezisvětí

Mezisvětí

Anotace: o ničem a přesto o všem...

Laviny soumraku valící se krajinou,
tiše jako nekonečně hořící purpur,
lahváče v ruksaku se světlou vidinou,
zapomenout,
plazím se okamžiky v rytmu c-dur.

Cestou vykřičených královen,
vzbouřených pážat,
na křídových nohou panen,
co nechtějí se vázat..

Na startu či na konci Mléčné dráhy,
vyčkávám a sleduji,
to řvoucí ticho galaktické membrány,
myriády hvězd,
kráčim a obdivuji,
ten magický gejzír horké lávy.

Sněhově bílé mlhy v údolích,
plískanici podzimní,
rosu jitra na dnech minulých,
v čase budoucím,
cestuji,
nevzdávám se,
že Smysl života oslovím,
a zeptám se..

Proč?
Autor Boudicca, 23.06.2010
Přečteno 294x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Romana Šamanka Ladyloba, Jiná, jedam, Psavec, Any 4, Dota Slunská, CULIKATÁ, Niky88, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá, líbí...*:)

22.05.2011 10:34:00 | PIPSQUEAK

souhlasila bych s anotací, v tom dobrém slova smyslu :)

23.06.2010 19:53:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí