Dopis z vesmíru

Dopis z vesmíru

Anotace: Kam se dá v mysli všede docestovat?

Posílám dopis z hranice vesmíru -
z hranice bez závor a celních míst
Posílám polibek po hvězdách z kašmíru
Posílám plno slov a prázdný list

Tam kdesi na kraji tajemné pouti
přemýšlím jestli se k tobě zas vrátím
Zářící hvězdy jak neony z pouti
šeptaj mi do ucha - asi tě ztrácím

Nechci tu na stole v temnu mé mysli
zetlít na humus jak podzimní listí
V putyce "U vola" dávno již zhasli
...že ležím tu mrtev, až ráno zjistí...
Autor Chašmodský, 23.06.2010
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: Fighting Dreamer, labuť, Danah
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc se mi líbí, hlavně první 2 sloky...jen si představuji ten bezbřehý vesmír...

23.06.2010 20:26:00 | Danah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí