:_ POPROS BOHA _:

:_ POPROS BOHA _:

Anotace: protože jí tady myslím nemám... (a jinak podruhé a naposled)

Umět být šťastným, nevzlykat nad časy.
Být volný, sám
a ne osamocen. Být svůj.



Chtělo by to
ty prášky, na uklidnění,
na uklidnění. UKLIDNĚNÍ.



Popros Boha,
klekni si a popros Boha.


Nechci kurva plakat,
kurva ne. Nechci kurva se smát,
nechci.
Nejsem nic, než malý mrtvý klaun
v bačkůrkách ze školky,
s palcem v nose, s ukradenou panenkou
bez levého oka
v pravé kapse tepláků s medvědy.

Tak PANEBOŽE, prosím
prosím.. nenechávej mě tady
takhle trpět.
Nenechávej mě týrat se, mučit se. Prosím.
Nenechávej mě uprostřed tmy
denního světla
samotnou. Nenuť mě, znásilňovat
všechny myšlenky.


Vím, že si to zasloužíš.
Není ti dobře , já vím , ty si to zasloužíš.



Chtělo by to, ty prášky, na uklidnění,
na uklidnění. UKLIDNĚNÍ.
Nechejte mi mojí mysl,
mojí mysl, a vezmětě si radši srdce.
Nechte mi mysl,
vemte si srdce, na uklidnění.
Autor BlackTangerine, 24.06.2010
Přečteno 363x
Tipy 21
Poslední tipující: Nergal, Gabrielle, jedam, Nola77, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, její alter ego, Roger, JardaCH, ta.cupka., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavý myšlenky. Líbily se mi bačkůrky :) Ale "kurva" se neříká .. Bohušu..

08.10.2012 22:04:46 | Nergal

st

27.07.2010 23:18:00 | Nola77

Stip!

28.06.2010 23:13:00 | Bíša

... tak přijď ... mám tu prášků plný regály ... :-) ...

24.06.2010 23:33:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí