Mini pocitové 2

Mini pocitové 2

Neurotická hyena
Mám svědomí - má cenu se s tím chlubit?
Mám sny - není to zbytečné?
Mám i duši - co jsem komu udělala?
Mám hlad - hlad po lásce.

Pátá komora
Unikátní - olověná kulka uvízla v páté komoře srdce
Spouštěč emocí byl umlčen, navždy?
Člověka dnešního typu to ani nepřekvapí,
však Ty to nedokážeš pochopit.
A pláčeš jako prašivý čokl ve slepé uličce
- a né, a né se otočit, pouze hypnotizuješ svůj stín

Kořist
Snadná kořist i pro mne?
Vytratila se do tmy
a nad ránem se z ní stal mlžný opar
A já? Potichu vzlykám...

Sen
Víš, co znamená sen?
Tři písmena a tolik toho obsahují
Sladkou nevědomost, Emocionální vyprahlost a trochu Nejistoty
Autor Satha, 27.06.2010
Přečteno 357x
Tipy 11
Poslední tipující: dream in emptiness, Psavec, Radek.oslov.Šafárik, Květka Š., Petbab, al-pacino, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a ještě dvoustovková.

27.06.2010 16:11:00 | Radek.oslov.Šafárik

to reklamu nepotřebuje,je to dobré st

27.06.2010 16:10:00 | Radek.oslov.Šafárik

reálně existuje jenom.. sen

27.06.2010 09:55:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí