Zloděj

Zloděj

Anotace: zase jedna další...

Kdosi občas naruší moje soukromí
zcela neslyšně se mi do duše prolomí
bere co najde, kreslí to do mraků
do lidských tváří, do tichých náznaků

něco tam bere, něco snad vrací
rozlišení se mi v tomhletom ztrácí ..
a když je po všem, jistě vím jen
tímhle zlodějem nejsem okraden
Autor Hanzi, 27.06.2010
Přečteno 209x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí