Vzdát boj života

Vzdát boj života

Anotace: Těm, jenž už mezi námi nejsou neptřesu pravicí.

Sedím a dost truchlím,
není co dělat.
Taky si docela smutním,
budou mne postrádat?

List papíru je již popsán,
dopis na rozloučenou.
Vínem snad odvahu si dodám,
etapu žití mám za skončenou.

Zbytečným bylo tohle bytí,
proč jsem jej jen chtěl žít?
Nakonec utápím se v pití,
už nemám sil dál jít.

Tahle křižovatka cet,
tahle je ta poslední.
Doleva ni doprava nemohu lézt,
a už se ani nerozední.

Končím se vším tady,
nemá to už smysl.
Když nenacházím žádné klady,
zůstávat dál je nesmymsl.

Výstřel ve tmě.
Autor RešHeNúnHe, 27.06.2010
Přečteno 284x
Tipy 1
Poslední tipující: Luca Steavens
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

člověk se musí smířit s osudem... ale mě se to dost páčí krása...

27.06.2010 20:35:00 | Luca Steavens

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí