Bar "U hejna slípek"

Bar "U hejna slípek"

Anotace: . . .

Nesmíš ji políbit
svádí tě jazykem
krouží kolem tebe
jako orel
jenom dotek očí
***
kmitá jazykem
jako had
dotýká se tvé hrudi
a šeptá chlípné návrhy
***
nesmíš podlehnout
mrkne okem
a vzápětí se kolem ní
vynoří hejno chtivých žen
***
chtějí z tebe vysát krev
nesmíš jim to dovolit
žádnou nesmíš políbit
***
nesmíš dát najevo zájem
musíš vypadnout
prolézt oknem
na svobodu
***
od alkoholu
od žen
z tohoto prokletého baru
"U hejna slípek"
**
utíkej, dokud
nemají oplozená vajíčka
*
a buď pořád ve střehu
Autor Tomáš Přidal, 28.06.2010
Přečteno 396x
Tipy 16
Poslední tipující: Mraveneček, Žqáry, Jeněcovevzduchukrásného, hašlerka, CULIKATÁ, Psavec, Květka Š., Jiná, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bezvadné období;-)

29.06.2010 12:33:00 | Žqáry

Svatá, pravda!!!:-)

29.06.2010 11:31:00 | Jeněcovevzduchukrásného

pobavil jsi mě, Tome :o)..ST!

28.06.2010 20:11:00 | hašlerka

hahaha
před svou touhou neujdeš ...
neříkej, že nehledáš tu jednu
které nalítneš ...

28.06.2010 15:47:00 | Do Ga

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí