VEČERNÍ ROZECHVĚNÍ VIRGINIE WOOLF

VEČERNÍ ROZECHVĚNÍ VIRGINIE WOOLF

Anotace: (věnováno Clarice Lispector)

"I saw the life fading out."
(R.E.M.)

Prvotní je
´A něco nebylo někde v pořádku…´
A to jemný rozrušení s mrtvolným nádechem
zmaru
Bolestné zakvílení meluzíny neklidu za oknem
Existenciální rozechvění
dychtící po cigaretovém kouři
mě vlastně vzrušovalo

. . .

A není tento velký metafyzický objev
ráno
v rytmu zaběhnutý reality
málo


"Oh, Mrs. Dalloway…
Always giving parties to cover the silence."
(The Hours)
Autor Andrea Vatulíková, 28.06.2010
Přečteno 349x
Tipy 10
Poslední tipující: Johnny 96, Fenceless, ilona, jedam, TERezicKA, Monica., Zefi, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm,tohle se mi moc líbilo a Wirginii taky moc můžu:-)))ST

14.08.2010 20:49:00 | ilona

a uz dost zmaru, rekla T

07.07.2010 16:25:00 | TERezicKA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí