Chce se mi spát ..

Chce se mi spát ..

Anotace: Byla jsem ospalá a napadla mě tato báseň.

Za okny stmívá se,
první hvězda svítí,
pomalu chytám se
do pavoučích sítí.

Oční víčka padají,
schyluje se k spánku,
sny už čekají,
bdění má na kahánku.

Peřina měkká je,
látka chvílemi zašustí,
spánku náruč drží pevně mě,
a jen tak nepustí.

Propadám hlouběji
do temnoty kolem mne,
propadám s nadějí,
že to není bezedné.

Loučení s bděním,
vítání noci,
propadám snění,
spánku, máš mě ve své moci.

Autor Elie, 28.06.2010
Přečteno 236x
Tipy 5
Poslední tipující: J.U. Ray, Iv, malá slečna, Mates.21
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné snění

28.06.2010 21:29:00 | Mates.21

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí