Tragická oslava dětí jara

Tragická oslava dětí jara

Anotace: . . .

Nesmysl v podobě
čertíka v krabičce
vylekal malé děti
z pískoviště
a způsobil infarkt
starší dámy
na oslavě dětí jara

zazněly písně
z úst mladých
pěvců a pěvkyň
a losovaly se ceny
jako třeba oslík
nebo domeček z piva

pamětníci zatlačili slzy,
když studenti zahráli
hru "Hrůzy nacismu"
a všichni dohlíželi
na to, aby nikdo
nedělal neslušná gesta pravicí

oslava dětí jara
byla každopádně
zajímavou avšak
trochu tragickou
záležitostí organizátorů

vymkla se trochu kontrole
zasahoval hasičský sbor,
aby uhasil žízeň
a rychlá pro důchodkyni,
která se vyděsila
tváře pekelníčka

v konečném ohledu
oslava dětí jara
nadělila starosti,
ale způsobila,
že si ji každý bude pamatovat

a možná se do černé kroniky
udělá šedý puntík
pro památeční to den
Autor Tomáš Přidal, 29.06.2010
Přečteno 284x
Tipy 10
Poslední tipující: Žqáry, zelená víla, hašlerka, L. Šebestián Borský, Marfuša, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí