ZÍTRA ZHASNEME SVĚT

ZÍTRA ZHASNEME SVĚT

Anotace: z těch vět....

Jak v tobě něco si běží
hvězdy ukládají se do peřin
proč,v těch prázdných snech
tak jen si sněží
do dalších vteřiny
příštích životů na posměch
ticho vyklidilo snář
proč,někde leží
sny staré klukoviny
co nedojde jim dech
proč v nás mladí
někdy křičí
jen mrtvý splín
ta krása v zrcadlech
co vlastně nemá svatozář
na to přijdeme stěží
proč,proč to vím
tak to láska bývalá
to tak nech
proč ta báseň shořela
to se nedělá
když najdeme z vět
a jen zítra,
ZÍTRA ZHASNEME SVĚT
Autor Radek.oslov.Šafárik, 01.07.2010
Přečteno 287x
Tipy 23
Poslední tipující: lennerka, divoska_jaja, Špáďa, stmivani.na.lepsi.casy, labuť, Linzerka, PIPSQUEAK, Niky88, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

so štipkou melanchólie, také sa čítajú najlepšie

05.07.2010 11:50:00 | lennerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí