Blízko

Blízko

Anotace: ..a tak daleko

Pár věcí, který na dosah máme,
jen se jich chtivě dotknout,
natáhnem ruku, dopředu dáme
a co to, můžeš jen suše polknout.

Pár věcí vedle nás se vznáší,
jen si je přitáhnout jak balónky,
uchytit si je do náruče naší
a odletět s nimi,
jak vítr odnáší záclonky.

Pár věcí, nejsou vidět, přesto cítíš,
jen si je schovat a čichat celý dny,
vědět, že se nikam nezřítíš,
že neupadneš do hluboké tmy.

Pár věcí, tak strašně blízko od tebe,
jen slyšet jejich tep, dech a hlas,
jak vzdálený je nebe,
je moc daleko od nás?
Autor Jiná, 01.07.2010
Přečteno 216x
Tipy 17
Poslední tipující: JohnyD., Mareritt, Čoki, CORONATION, labuť, Psavec, Petbab, Niky88, Házté, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezký :)

22.07.2010 13:17:00 | Moniska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí