Budeme ve filmu

Budeme ve filmu

Anotace: Stále se točí...

Budeme točit klíčkem
jako u hračky na klíček,
Postupovat krůčkem
do neznámých políček.

Jako ve filmu
ze zvyku prožívat dokola samotu
na kolotoči života
se svým vlastním soundtrackem k životu.

Budeme ve filmu
využívat fantazie hranic,
točit příběhy o štěstí
vstříc básním, co nestojí za nic.

...
Chci taky prožít svůj film.
Autor Philosophic Theory, 02.07.2010
Přečteno 198x
Tipy 4
Poslední tipující: Fungal, Samantha Graham, Stoneman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí