pohled

pohled

Anotace: na věc

v novém pyžamku
se vzedmutým bříškem
snažím se vypadat štíhle

tvé očko
detektiva Babočky
zkoumá mne příkře

stavím se do větru
fokusu nastavuji hýždě

a pak přijde kamarád
a řekne, že jsem krásná

je to o úhlu pohledu
a najednou jsem
krásná
Autor aniger, 03.07.2010
Přečteno 284x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, Spidy, labuť, Mbonita, 6thSun, Boudicca, Isquieasuus, Petbab, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí