Mé Já

Mé Já

Anotace: ...

Jsem holka z malého města
když jsem smutná měním gesta
Ráno úsměv v plné kráse
ocení to jen moje práce
V noci sama v peřinách
nikdo už mě nehlídá...(jen psí kamarád)

Na srdci mi zůstal dávný šrám
pod okem malá vráska,NE to není klam
Když se mračím,prý mi to nesluší
za úsměv může ta vzpomínka na duši...

S pláčem si servítky nikdy neberu
když dostanu jízdenku do snu,tak stejně nejedu
Ráda mám i miluji, nerada říkám že někdy lituji....

Vztekám se i ráda zlobím
to jen sama někdy povím
Zůstanu svá, za jakou mě mají
prostě jsem to JÁ....ať mě všichni znají....
Autor Kett, 04.07.2010
Přečteno 307x
Tipy 15
Poslední tipující: Chico1, Bíša, hašlerka, Psavec, sobý hnusec, Niky88, Taog, mida, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty..holka z malého města, s vráskou pod okem, bez servítek se vztekáš..zůstaň sama sebou.hezká Kačenko

15.07.2010 22:50:00 | Chico1

nádhera jako bych se v tom viděla :-)

04.07.2010 23:26:00 | Niky88

Jsi svá a to se cení...
Pěkné to je čtení.

04.07.2010 20:58:00 | Květka Š.

Naše Kačka,hezky se mi četla:))
Ať Tě sluníčko hladí po duši
když smutek prý Ti nesluší
-tak se stále cul:)))

04.07.2010 18:33:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí