Lidský pokrok

Lidský pokrok

Anotace: ...

Nenávidím lidi,
i tu jejich technologii,
spousty drátů,
nenahradí lidských pařátů,
které makají,
ránu nedají,
žádný elektrický šok,
jen blbý lidský pokrok.

Pokrok je k ničemu,
házíme vinu,
tak jako lavinu,
na druhé, nebohé,
lidské tvory ubohé.
Autor Wildcat, 04.07.2010
Přečteno 233x
Tipy 2
Poslední tipující: Edmond Kadad
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je fakt. bez pokroku bychom si nemohli přečíst tudle údernou filipiku

04.07.2010 21:50:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí