Sladká

Sladká

Anotace: s ironickou náplní

Chtěla jsem zůstat
sladká a nevinná.
S věkem jsem
odhodila zábrany.

(láska)

Chtěla jsem ochránit
svou duši před láskou
a ona mi za to amputuje
srdce, mozek
a všechny vnitřní orgány.

Dejte si pozor...

na potvoru
Autor Sukuba, 05.07.2010
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí