Selhání

Selhání

Anotace: ...for my heroine Hachi= čteno Hači

Říkáš že život bude takový,jaký si ho uděláme,
co když ale náhodou sázku z ďáblem proděláme,
Možná jednou,na problémy nebudem mít síly dost,
někdo postaví se do cesty a nedovolí přejít most.

Až jednou pudu po strmé cestě a spadnu k zemi,
nikdo mě nezvedne,zda postavit vůbec jde mi.
Budu mít důvod,snažit se dál a ještě bojovat,
zda nepřejícím tvářím dokážu dále vzdorovat.

Někdy to nezvládnu,pak zrada se dopustí,
určitě mi mí přátele to selhání odpustí?
přestaneš ve mě vidět budoucnost a věrnost mou,
když nebudeš tu více pro mě,budu se brodit tmou.

Nejsem tu dlouho,však poznala jsem tolik lidí,
bohužel i ty co svými pouhými slovy druhé šidí.
Jedno přání,tahle věc mi ke štěstí zatím stačí,
nepřestávej na mě volat tu větu:,,Hey Hachi".
Autor Hachi, 06.07.2010
Přečteno 309x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, al-pacino, malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tou černou tmou nikdy sama nepůjdeš
světlo tě podrží,
mlží se budoucnost
dluží ti pravdu.

29.12.2010 17:31:00 | al-pacino

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí