Balada za sen

Balada za sen

Anotace: jen tak z nudy v nemocnici

Složil jsem baladu
měla být tragická
neměl jsem náladu
nebyla lyrická.

Měla být o snění,
o lásce, o hádce,
o kráse umění,
o srdci bez dárce.

Ve snech se nevyznám
jsou to snad výmysly?
Já to už nepoznám
nejsou to nesmysly?

Sny se mi nezdají
už spoustu dní,
jak to jen dělají
ti co si sní ?

Baladu za sen složil bych ,
jen abych mohl zas snít.
Nechci bdít v nocích bezesných,
já nechci už ani žít!

Nač jsou mi noci bez snění?
Proč trápit se každý den sám?
Nač jsou ty noci, proč se nezmění?
Každému jeho osud je dán !

Kdo vlastně jsem ?
Jsem snílek sám,
bez snů a bez nadějí.
Proč vlastně jsem?
Co říci mám ?
Svět se už nezmění!

Bez snů a bez lásky
sám a sám,
v ruce držíš oblázky
věř mi já tě znám.

Co mám udělat?
Chci jen sen .
Pro lásku umírat?
Zastavit den?

Na mléčné dráze
postavím maják,
budu tak blázen,
koupím si padák.

Jsem možná blázen
no a co má být
Složím ti baladu za sen
když já budu chtít !
Autor Duploxxx, 06.07.2010
Přečteno 333x
Tipy 13
Poslední tipující: zelená víla, Mbonita, labuť, WAYWARD, Kett, malá slečna, CULIKATÁ, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

leť...

08.07.2010 00:19:00 | zelená víla

možná :)

06.07.2010 20:50:00 | Duploxxx

ST...bych zrušil ! ? , .

06.07.2010 11:22:00 | WAYWARD

Nic netrvá věčně, i sny se jednou vrátí.

06.07.2010 08:36:00 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí