Srpnový příval

Srpnový příval

Anotace: ..deště?

Sbírka: Noci duhové

Dnešní noc
je jako
srpnový déšť
když den jde spát

Když milenci se
chystají hřát
vzájemně
svá horká těla

A děti na táborech
přemáhá pláč
po matce

Tak v plápolech
zhasínajícího slunce
stanu se hrou
ty budiž hráč
ve svěrací kazajce

V odstínu okysličené krve
a v jezeře
z kapek deště
budeš tiše šeptat
a poroučet
'Ještě!'

S nevinností
Lolitkovské neteře
nemůžu nedat

ti to po čem
tvé srdce lační

Tak už mě milovat začni!
Autor Lioness, 06.07.2010
Přečteno 272x
Tipy 20
Poslední tipující: Zefi, Matty09, Bíša, Psavec, hašlerka, zelená víla, 6thSun, Mbonita, Květka Š., WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"so hot" :-)

16.07.2010 23:12:00 | Matty09

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí