Pod kořeny stromů

Pod kořeny stromů

Anotace: Navždy sám A přitom Nekonečná hodina Kdy společnost je samota A její rodina

Pod kořeny stromů

Alabastrové dotyky jarního pokání
Pokus o smír a v duši, šimrání

Padají listy
Slzy stromů
Kapky deště hladí
Střechy domů
A v žebradle cinkají mince

Květina vztahuje k slunci tvář
Za paprsky slunce
Položím život

Padají listy
Slzy stromů
Kapky deště mne
ženou domů
A v žebradle cinkají mince

A na mne volá
Jsem jen tvá
Tvá samota

Někde v listí
Temně chrastí
mé neštěstí

na dně neřestí
z duše se netěsní
mé zoufalství

Jen na mne křičí
Hlasy ničí
Že mne zničí
-ta samota
A v žebradle cinkají mince

Alabastrové dotyky jarního pokání
Pokus o smír a v duši, šimrání

Podivná to rodina
To neštěstí, zoufalství a hlas samoty
Vaří se čaj

Křičím že nemohu
A temné stíny mne
Chytají za nohu
A táhnou k sobě do listí
Na dno těch neřestní
Kořenové ruce
Dřevěné rukavice
Stahují mne s ulice

-pod zem, rozlévá se čaj

Vlasy kořenů
Česají hlavu
Jen Temnota
- a znovu!
Její sestra Samota
Semnou pijí čaj pod kořeny stromů
A kapky deště bubnují na střechy domů
Do ticha

Tisíce chechotů
Stařeckých chrapotů
Muž bez úst ladí trumpetu

Navždy sám
A přitom
Nekonečná hodina
Kdy společnost je samota
A její rodina

A je krásná jako každý její člen
Tak co mi chybí
Možná něžnost jen
A slunce a květiny
Nekonečný sen

A v žebradle cinkají mince
Naliji si ještě šálek
Přátelé a
nekonečný strach z válek
si také dolijí
-ach jak je trpký
Jak mne zabíjí

Muž bez úst už vyladil trumpetu
A nyní hraje na jednu notu

Jeden šálek čaje zůstal prázdný
Kdo ještě chybý?
Pro všechny blázny

No jistě Paní Ubohost
Ta mne poslední ranou zpečetí
Má duše patří do smetí
A temné stíny mne obklopí
Trpký čaj je kyselina samoty
Co ze mne vyleptá
Poslední kus dobroty
Pro mne projev ochoty
Autor Arthur Bimbaud, 07.07.2010
Přečteno 288x
Tipy 13
Poslední tipující: Gabrielle, la loba, Strixa, pejrak, Maro Deives, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nezoufej, jak už jsem někde psala, každá pohádka ma konec, až zazvoní zvonec poslední, před tím, když to nedomotáš, je ještě pěkna řádka dní, tak seber své síly a buď prosím tak dobrotivý, najdi v sobě víru - sílu, jenž tě vždycky podrží

http://www.youtube.com/watch?v=5zKk76YkF1U

07.07.2010 12:23:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí