Otravný pronásledovatel

Otravný pronásledovatel

Anotace: miniaturka

Lepí se mi na paty
/fakt žádný rozpaky/
Jak žvýkačka.

Sleduje mě na každém kroku
/kolik je mu roků?!/

Jak honící pes
/nejenom dnes/

Chodí za mnou jako stín
/a co já sakra s tím?!/
Autor Nussichoco, 07.07.2010
Přečteno 216x
Tipy 10
Poslední tipující: zelená víla, F.i.L, Psavec, hašlerka, Mbonita, mida, CULIKATÁ, Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí