Abych věděl, že jsi to ty..

Abych věděl, že jsi to ty..

Anotace: .

Co báseň znamená?
Slova prchlavá,
v očích co se nezastaví.

Co láska znamená?
Hallelujah,
v srdcích co bijí do prázdna.

Jak chutná svoboda?
Svět bez hranic,
kde každý je svým vezněm.

Kam padají hvězdy?
Ach ty zlatavé,
jichž jsem se dotýkal.

Kam mizí naděje?
Když nad kopcem
ční hora vysoká.

Kam slunce zapadá?
Den co den,
do šípkových peřin.

Proč jsou Tvé rty němé?
Pokaždé dyž,
na ně zrak upírám.

Jak může být dlouho?
Abych věděl,
že stačí mi pár vteřin.
Autor Roger, 08.07.2010
Přečteno 262x
Tipy 17
Poslední tipující: Sweet KiWi, jedam, Bíša, carodejka, labuť, Lota, hašlerka, CULIKATÁ, divoska_jaja, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je suprová, moc se ti povedla, je spontální a krásná.))

11.07.2010 23:56:00 | carodejka

nádhera

08.07.2010 08:14:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí