Dámy a pánové

Dámy a pánové

Anotace: výlet za kultůrou:)

Dámy a pánové
ještě, než si sednete
na své holé zadky,
jednu věc mi řekněte,
proč sem vaše matky
posílají takhle divnou
klientelu bez nápadu,
v jejichž hlavách jen se líhnou
blechy, larvy, housenky
a jedno
vejce ptáka kakadu.
Autor Alfie, 09.07.2010
Přečteno 211x
Tipy 3
Poslední tipující: Elisha, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí