Kletba pisatele

Kletba pisatele

Anotace: Znáte to taky? U mě to je běžné, že nedopíši to, co jsem začal byť se mi zdá, že námět je dobrý.

Chtěl bych napsat knihu,
však talentu na to nemám.
Když začnu pocítím tu tíhu,
slova nakonec marně hledám.

Přitom nápadů by bylo dost,
o čem bych tu knihu psal.
Mám proto na sebe zlost,
zničím vše co jsem rozepsal.

To ta moje roztěkanost,
chybějící soustředění.
Snad prolomím tu zasekanost,
námět skončí až ve zhotovení.
Autor RešHeNúnHe, 10.07.2010
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přelétavá duše básníka,rozlétané múzy-znám to taky

10.07.2010 11:22:00 | Mates.21

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí