Život je...

Život je...

Anotace: :)

Život je jak Antarktida
chladný a plný sněhu
proč se potom divíme
že hledáme něhu.

Život jsou i noční můry
co se k mysli lepí
kolem nás jsou krásy fůry
přes to jsme jak slepý.

Život se jak řeka vine
skrze rokle, údolí
s proudem řeky tiše splynem
jak kolečko v soukolí.

Život radost, smutek veze
je to součást žití
všechno má své jasné meze
tak jak naše bytí.
Autor Ďábel sám, 11.07.2010
Přečteno 271x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Iv, Koza, isisleo, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí.

13.04.2024 18:16:40 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí