HOLOUBEK

HOLOUBEK

Anotace: Kdo to ustojí ?

Létala bělounká holubička
až jednou vletěla do sluníčka
Sluníčko sežehlo holubičku
holoubek už volá na matičku.

Marně dnes,holoubku,k slunci voláš
Máma je po smrti,tátu nemáš
Holoubek v domečku sám už není
zjistil,jak svůj život okoření

Přilétlo pár přátel na chviličku
přinesli holoubkovi travičku
na svůj žal holoubek nevzpomíná
na matčina slova zapomíná

Holoubek změnil se na sokola
nezajímá jej svět ani škola
Tak se nám holoubek blátem brodí
tahleta zkušenost neuškodí

Jednou však holoubek u kostela
narazil na krásného anděla
anděl mu povídá "holoubku můj
stoupni si k zrcadlu,chvíli tam stůj"

"Ty nejsi sokol,jsi holoubátko"
holoubek tichounce šeptne "matko
nachalas holoubka sežrat supy
teď stojí před andělem jak tupý

Holoubek odletěl za andělem
trápí se s duší a vlastním tělem
očička pláčí zas pro maminku
změnil se v holoubka za chvilinku

Už věří jen andělům,holoubek náš
Poslouchej písničku,taky ji znáš.
Autor Viktorie Zvalová, 13.07.2010
Přečteno 338x
Tipy 14
Poslední tipující: patrikus, 6thSun, jedam, vodnař, Psavec, CULIKATÁ, Květka Š., Do Ga
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

civilně mo(u)drý a krásný

06.10.2010 10:39:00 | 6thSun

Už ať jsi u Boha dogo, tam se láskou úplně rozpustíš:)

13.07.2010 17:32:00 | Lilien

hm - takové klišé - jakoby houloubek byl lepší než sokol - jasné do kostelíčka můžu jen ti, co chodí do školy a bla bla bla

Naštěstí k Bohu můžou všichni - protože miluje bezpodmínečně

13.07.2010 17:00:00 | Do Ga

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí