Třináctka

Třináctka

Anotace: myslím, že není třeba

Třináctka

Každou noc
Když máma odejde do práce
Od doby, kdy jsem měla na narozeninovém dortu třináct svíček
(Třináct je pro mě skutečně smolné číslo)
Přichází
Líbá mě na vlasy
Předstírám, že spím
Ale to mu nevadí
Šeptá mi do ucha
A ztěžka dýchá
Říká, že jsem roztomilá
Slibuje mi dárky
Když to neřeknu
Protože maminka by se zlobila
A tak jsem hodné děvče
Když mě tatínek má rád

Každou noc
Když spím
Otevřou se dveře
Tatínek přichází
A hladí mě
Pak vklouzne pod mou peřinu
Cítím jeho těžký dech
A jeho prsty na svém těle
Pevně tisknu víčka
Nebolí to
Už ne
Ale není to příjemné

Maminka to neví
Má tak unavené oči
Když přijde z práce
Každého rána
Mám patnáct let
A tatínek mě zneužívá
Ale nikdo se nestará
Jen moji plyšáci to vědí
Smířila jsem se
Je to můj osud
Přijde každou noc
Autor Jesper, 18.07.2010
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dílo je založeno na fikci, ale díky za komentář, beru to jako velký kompliment :-)

26.07.2010 08:24:00 | Jesper

takovou zrůdnost nelze tipovat,ale lze trestat dotyčného!!!neměla bys mlčet,ani kvůli mamince.

18.07.2010 22:19:00 | Vanilková Ninja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí