Po dlhej dobe

Po dlhej dobe

Anotace: ...

Kolovrátok sa krúti
nit okolo života prahne.
Ruka nadeje vtiahnutá
ihlou do duše.

Prechádzky v potoku
bosou nohou.
Ľahkosťou objímajúce
prúdom riek.

Tisíce jemných stôp
zanechaných na kúsku,
Hladia a šeptajú
nedokonalosti samotnej.

Jarná spleť harmónie
letiaca hniezdom
ako milujúce pohladenie
utíšené tichom srdca.

Rokmi nájdený
koniec myšlienky
v nekončiacej ľahkosti
tvorenia.
Autor mMichalj, 18.07.2010
Přečteno 236x
Tipy 6
Poslední tipující: James Libustka, Divoženka1, carodejka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké.

Jarná spleť harmónie
letiaca hniezdom
ako milujúce pohladenie
utíšené tichom srdca.

19.07.2010 11:09:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí