Stinking Lady.

Stinking Lady.

Anotace: .

cítím, jak jsem uvnitř
celá zalepená slovy,
která nutně potřebují
nádech papíru
(to je snad důvodem,
proč taková jsem,
jsem celá špinavá slovy,
co nedokážu vyjádřit,
a po kterých ty žádáš vysvětlení)

cítím, že neumím pociťovat
štěstí z tebe a z toho,
co mi přinášíš

cítím, že slepit všechny
události, které prožila
jsem, ovšem tobě ničí život,
trvalo by roky

cítím, že nemůžu zapomenout
na tebe, však ale trvale
snažím se prchat

cítím, že žádná omluva
světa nezahladí následky
mého jednání

tak daleko a přece tak
blízko jsi, že neuvědoměně
odháním tě, aniž bych
chtěla
Autor l'âme, 19.07.2010
Přečteno 307x
Tipy 5
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, CULIKATÁ, JohnyD.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak proč to dopadlo takhle ?

27.08.2010 13:07:00 | Stinking Lady

Žádný omyl.

26.08.2010 12:43:00 | l'âme

Opravdu úžasná. Škoda jen, že činy neodpovídají tomu, co se zde snažíš sdělit. Asi to byl jenom omyl, že?

05.08.2010 22:00:00 | Stinking Lady

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí