...zase něco....

...zase něco....

Anotace: po dlouhé době zase nějaký ten "výplod" =)

brouzdám ve vzpomínkách
hraji se s ohněm...
nepřátelím si současnost
a proklínám minulost.
proletuji v uplynulých několika letech
vybavují se mi jen střípky čehosi -
co nyní tvoří mě.
takovou jaká jsem.
-------
údery zlosti
kopance odporu
zvratky nenávisti
tupost návratů
------
hlava nestíhá a křičím bolestí
svíjím se v křeči slov
------
dostatečně odporná sama sobě,
odpírám si radosti všedních dní
- odmítám všední dny (!)
vyjimečné nepřichází....
stoupám k hladině kde není vzduch
snad proto znova klesám
------
cit odpovědný neodpovídá na mé volání
vznáším se sklepením
pronáším zlostně ubohá klišé
------------
v jiném světě - jiné doby -
přeskakuji mezidobí
a pluji do záhuby paranoiky
Autor BIZARRE...maybe, 19.07.2010
Přečteno 246x
Tipy 3
Poslední tipující: Vlk v rouše, WAYWARD, l'âme
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí