nooo....

nooo....

Anotace: taková nějaká moje menší hra...=)fakt nevim

kdesi v dálce a zároveň nechutné blízkosti...
upíjení ze sklenky.... vodka...?
šlukování.... cigarety z krabičky mizí....
jedna za druhou....druhá za třetí....
vzájemné tření.... je to příjemné.
-třebaže nepochopitelné-
chytit za ruku, pohladit chemlonové vlasy, zalapat po dechu a po vůni....
tam někde v sadu... někde v té mé malé zahrádce zahrát divadlo....
trochu komedie v absurdním dramatu...
tichu...v tichu sedět - v hluku postávat.
v baru? stát na baru... a hledět na vše s nadhledem...
střetávat se spohledem jeho...citu.... blízká setkání v dálce......
Autor BIZARRE...maybe, 19.07.2010
Přečteno 296x
Tipy 1
Poslední tipující: Maro Deives
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí