Nečekaná zpráva

Nečekaná zpráva

Anotace: ...

Může přijít kdykoliv ve snaze své místo zaujmout,
Hned zas odletí, se splněným úkolem - srdce zasáhnout.

Vždy zanechá stopu zklamání
na určité chvilky,
které měly zůstat v zatracení,
slabé jako nitky.

Nikdo, ve svém životě o více smutku vážně nestojí,
Tak proč nečekané zprávy rádi - a se smůlou přicházejí?

Vkradou se do lidské duše, jako by to měly zapotřebí
Pocity viny přinášet a mít lidskou beznaděj na svědomí.

Něco jiného však je, když ta dvě slova
- nečekaná zpráva,
Zahřeje na duši
a lidskou bytost potěší.

Nitro oplývá štěstím, a do popředí vstoupí radost,
nečekaná zpráva se promění v jistou důstojnost,
že přišla v pravý čas, kdy necháme ji volně plout,
aby od smutku v životě nás, nechala oddechnout.
Autor Any 4, 19.07.2010
Přečteno 253x
Tipy 7
Poslední tipující: Iv, Gabrielle, kreckomil, CULIKATÁ, Krahujec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí