Včera, dnes, zítra

Včera, dnes, zítra

Anotace: ....

Byla jsem,
ale teď žiju.
Teď....
jsem štastná...
Budu?
Co zítra?
Smutná?
Nechci být.
Chci už jen žít,
bdít, snít,
slavit...
Milovat...
Tebe...Mě...svět.
Chápeš?
Ne, spíš,
zase chrápeš.
Nevadí,
já raduju se dál.
A za chvíli?
Už zase spím jak....
...král
Autor Kirsten, 20.07.2010
Přečteno 246x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Iwushak..., Skalsky Pavel, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí