Tradiční ráno

Tradiční ráno

Anotace: ...

Svírám tvou dlaň pevným stiskem
u kávy brouzdám denním tiskem
Zas další ráno - sedmá už odbíjí
za chvíli šálek svůj dopiji
Pohladím psa pak tebe políbím
"Dnes přijdu brzo" zase ti přislíbím
Lehce se usměješ - však už to znáš
když večer co večer sama usínáš...
Autor Chašmodský, 20.07.2010
Přečteno 242x
Tipy 4
Poslední tipující: Mbonita, UCET KE ZRUSENI, 4LJFilip, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí