Dárci orgánů

Dárci orgánů

Anotace: Taková motoristická...

Nejvíc úmrtí, hned po chřipce,
tvoří bouračky. Tam na JIP-ce,
když nám visí život na vlásku,
odpovězme si na otázku:

Nechceš žít ? Pročpak ?

Všichni jezdíváme bez bázně.
Chci na silnici trochu kázně.
Včera mě vzal kamión smykem,
což v křižovatce není zvykem.

Ať to trefí šlak !

Nenávidím ty na motorce,
dárce orgánů, velké borce.
Rádi předjíždí, pak čelní střet
a konec. Jistá smrt jakby smet.

A dobře jim tak !

Také chodcům prokažme vinu,
mohou za spoustů trestných činů.
Je-li mimo přechod, na krajnici,
strhneš auto mimo silnici.

Skončíš jako vrak...
Autor Xebeche, 22.07.2010
Přečteno 295x
Tipy 19
Poslední tipující: Gabrielle, Viktorie Zvalová, Labanda, Vanilková Ninja, hašlerka, Mbonita, Jiná, Květka Š., Sweet KiWi, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

O těch frajerech za volantem kamionu bych mohla vyprávět :-(

28.09.2010 22:57:00 | Viktorie Zvalová

"nenávidím" je moc silné slovo a to i v tomhle kontextu

spíš bych mi tam sedělo "strašně mě štvou"

22.07.2010 11:09:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí