..kulturní relaxace..

..kulturní relaxace..

Anotace: V jediném měsíci, V noblese různých scén, Pila jsem koktejl v směsici všemožných žánrů, dob i scénářů a stejně tak i jmen…

S hrdostí, vášní, napětím
mne okouzlil ten symbol žen
když v svém syrovém pojetí
ve jménu lásky žitím jde a navzdor smrti chrání sen…

A stejně tak nevšední muž
Básník, jenž nebránil se zpěvu
Rváč, fyzik, hráč i slovní kuš
Ten úžasný tvor z románu kuriózního zjevu…

Dál v řadě saxík s basou stál
v kapele plných tvarů
A kdo ten příběh miloval
ten pachuť mnohou polykal. A na botách kus škváru…

Pak roku třiašedesát
dolétal ptáček malý
A teskný šanson dostal hlad
Duše ulicí proniká, chce vyprodané sály…

Na řadu přišla one man show
s rozdíly mezi námi
V ní lidé smíchy vážně řvou
neb děj ušitý na kůži jim důvěrně je známý..

O rozepři dvou královen
jsem výpověď už dala
Kdo viděl, tak byl ohromen
A prkna velkým výkonům rozhodně byla malá…

S nadsázkou psán poslední kus
o partě chlapů bez práce
Daj´ do striptýzu šanc i blues
svých nadějí a životů. Pak zažijete ovace…
Autor šuměnka, 25.07.2010
Přečteno 270x
Tipy 20
Poslední tipující: Špáďa, Bíša, zelená víla, ewon, Zasr. romantik, Mbonita, WAYWARD, CULIKATÁ, labuť, Hazentla, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvěle napsáno, máš opravdu skvělou obraznost..

27.07.2010 19:05:00 | zelená víla

pochodila jsem si tím
královstvím
tvých obrazů

ST

25.07.2010 20:44:00 | Mbonita

...se povedla ST

25.07.2010 17:53:00 | WAYWARD

Bezva,fakt..

25.07.2010 17:33:00 | Květka Š.

Úžasné!!!Skvělé.Moc krásně píšeš-Culík jenom zírá:))).

25.07.2010 17:29:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí