Epitaf

Epitaf

Anotace: báseň...

Sbírka: Šestá noc

do závojů z tenkých stínů
ponořím se
potom zhynu
když ukradneš mi dech
vzlétnu výš
s křídly na zádech
rozplynu se v tůni hadí
jež hříchem
duši svádí
v hádance tajemství
dojdu tělem
k šílenství
rozkrájím se ostrým nožem
rozletím se
do měsíčního lože

měsíc staví z kousků světa
úplněk mé rány tiší
po mně zbyla jedna věta
kterou nikdo neuslyší
Autor Moonlight7, 26.07.2010
Přečteno 367x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Petbab, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí