Jak se Vám líbím?

Jak se Vám líbím?

Anotace: ...

Nemám rád lidi
mám rád jednotlivce

ve skříni si živím
své kostlivce

nemám rád blbost
mám rád hlouposti

jsem použitelný
nejen v případě nutnosti

mám rád přesné zásahy
nemám rád zbraně

nefackuju parchanty
jen dívám se na ně

tak nějak nasraně, smutně, víte

A taky mám rád
když do mě řeže
pořádně tvrdá muzika

city investuji
jen do jedné ženy
nemám rád zbytečná rizika

a ty ... jak pořád někam táhnou ...
... mám rád mraky

beru svého pěšáka
a táhnu taky

tak nějak bez zápalu, v klidu, víte
Autor smudlinek, 27.07.2010
Přečteno 244x
Tipy 11
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, janewe, Květka Š., malá slečna, Aťan, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moje krevní skupina (no... i když... představa transfúze od psa...)

29.07.2010 11:46:00 | drsnosrstej kokršpaněl

víme :)

27.07.2010 15:15:00 | malá slečna

seš fakt krásnej, hlavně z profilu... ST

27.07.2010 13:35:00 | Aťan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí