Mám pravdu nebo ...

Mám pravdu nebo ...

Anotace: ...

Dívám se ti do očí,
jsou chladné jako led,
přesto lstivé jako jed.

Ve svém hrobě píši Tobě.
Kaluže krve po stěnách stékají
havrani na nebi tiše si cvrdlikají.

Mám pravdu nebo mám pravdu
v kilometrech yardu
city na hadru.

Trapné zklamání bude to jistě,
pokud se tak již nestalo, mistře.
Detektiv vyřeší to bystře.
Jistě, Mistře!
Autor Wildcat, 28.07.2010
Přečteno 308x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Niky88, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí