ZTRACENÍ V TOM PROUDU ČASU

ZTRACENÍ V TOM PROUDU ČASU

Anotace: vteřiny prázdných hlasu

Jen ozvěna co tě hledá
ta slova co jsou bledá
v každém vlastním prokletí
vteřiny ty odletí

Nehledej něco už není
co vlastně změní
já vím jsem světlo
světlo,co to řeklo

můžeme hledat,paprsky noci
ty vteřiny co mají v moci
jen všední zázrak radosti
vteřinu jenž nehostí

A přece svět když stůně
tak najdou jejich vůně
vteřiny prázdných hlasu
ztracení v tom proudu času.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 29.07.2010
Přečteno 223x
Tipy 22
Poslední tipující: Bíša, Krahujec, Jiná, PIPSQUEAK, Juraj Hrom, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, j.c., Květka Š., malá slečna, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná...*:)

30.07.2010 08:54:00 | PIPSQUEAK

... v proudu času ztraceni
ti s hlasem i baz hlasu
to žáby jen na prameni
si kuňkají o věhlasu
***
Jiří senior

29.07.2010 20:25:00 | j.c.

Povedená

29.07.2010 18:16:00 | malá slečna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí