JEDNOU

JEDNOU

jednou bych se probudit chtěl
abych se tak měl
že sebe znát nebudu
na vše kolem zabudu

kde jsem kdo jsem nač sem tu
všude kolem vidí hru
zapomenout svůj původ
nezažít žádnej podvod

to je můj nádhernej sen
s kterým se probouzím každej den
svinstvo dobro vždycky kryje
kam to kurva všechno spěje
Autor ostuda lidstva, 30.07.2010
Přečteno 232x
Tipy 6
Poslední tipující: Iv, Javavia, Kubino 2, malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, do řiti, je to děs!

30.07.2010 19:07:00 | Kubino 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí