Ještě nevychladla postel

Ještě nevychladla postel

Anotace: ... ani já.

Ještě nevychladla postel 
kam vedle mě leháváš. 
 
 
Ve vzduchu je cítit kapka touhy 
a trochou našich nočních žalů 
Chci vyplašit stíny svý duše. 
 
 
Na nočním stolku pár Tvých věcí 
zapomenutých krásných bolestí. 
A v zrcadlech stále schovaní bubáci, 
co se o nich nikdo nedoví. 
 
 
Vidíš - Není to tak dávno! 
co doufat mělo ještě smysl. 
Proč odháním nostalgii ze rtů 
v tak prázdný čas, 00:00?
 
 
Víš, nemyslím teď kilometry když píšu 
že já jsem tady a Ty..



Jsi tam.

Autor svědomí v bezvědomí, 02.08.2010
Přečteno 358x
Tipy 31
Poslední tipující: Ollie, Metcheque, Nút, Sladkalu, James Libustka, Gabrielle, Lota, Squat_the_world, boomslang, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oproti všem fyzikálním zákonům...
Ta náhlá prázdnota

svírá.



ST za pocit.

01.02.2013 09:36:49 | Ollie

jako voda co skáče mezi kameny...

20.04.2011 12:21:00 | Nút

Plná citu, bez zbytečných kudrlin...ST

19.02.2011 16:08:00 | Sladkalu

nádherná

ST

02.08.2010 07:16:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí