samotaři v paprsku noci

samotaři v paprsku noci

Anotace: samotaři....

Samotaři v paprsku noci
jen ta křídla tažní ptáci
věčnou praci,někdy vrácí
někdy mlčí bez emocí

Samotáři bezhlavý draci
když stromy se kácí
jen tlama v moci
myšlenky se ztrácí

Samotáři ve skále,co ozvěnuvrací
cízí škleb a nicota,co má v moci
možná jen získá přeci
samotáře v paprsku noci
Autor Radek.oslov.Šafárik, 03.08.2010
Přečteno 217x
Tipy 14
Poslední tipující: Krahujec, Bíša, PIPSQUEAK, Mbonita, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, malá slečna, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká...*:)

04.08.2010 08:49:00 | PIPSQUEAK

Samotář noci svou sklenku pije
samotáři noci
srdce smutně bije.Moc hezká báseň.

03.08.2010 10:55:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí