Křídla od chaannah

Křídla od chaannah

Anotace: :-)o opravdovém přátelství a mohu děkovat...

Sbírka: Na cestě

Křídla mi dala světice Andělika

objala mě omilostněná

řekla mi

Bůh má smysl pro humor

cožpak by nám dal darem tolik dětí

už nenaříkej růžová dračice
rvoucí se o štěstí pro své děti

jdi a konej
co už dávno víš, že máš

poslové milosrdenství tě chrání

je čas

žehnat a přát dobré

cestou musíš najít sílu odpouštět

poznáš pak

jaké je to

nevláčet sebou ...

zraněnosti ...

těch druhých

jsi bohatá

tak už to přijmi milovaná

objala mě
a šla doprovázet ty
co se loučili s tímto světem…
Autor Lady L, 04.08.2010
Přečteno 352x
Tipy 12
Poslední tipující: Psavec, ilona, Juraj Hrom, Bíša, Mbonita, Kapka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hm,další krásný neobyčejně působivý skvost!Děkuji ti za něj,líbezná vílečko:-))

13.08.2010 01:50:00 | ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí