Pět pravidel

Pět pravidel

Anotace: ?volný verš?

První pravidlo života
nepodlehni iluzi, že láska existuje
je to jen kouzelníkův omyl,
jenž se vymkl kontrole

Druhé pravidlo života
nesnaž se měnit svůj vlastní osud,
jinak se zamotáš do sítí smutku
a utopíš se v slzách

Třetí pravidlo života
filozofuj, ale málo
raduj se, ale málo
však vzpomínej každou chvílí

Čtvrté pravidlo života
věř pohádkám, však nechtěj je žít
noční můry se z nich lehce stanou
tak city - rychle pryč, rychle stranou

Páte pravidlo života
umírej jako despota!
Autor Satha, 04.08.2010
Přečteno 233x
Tipy 6
Poslední tipující: dream in emptiness, Niky88, CULIKATÁ, Jiná
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pravidla se ktrami bych asi i souhlasila.. jen ridit se nimi neumim.. vsak trefne

09.08.2010 21:39:00 | dream in emptiness

brrrr - nelíbí se mi tvé pravidla

04.08.2010 19:56:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí